Inici > Capítols

Capítols

26 - PAGÈS I PUNT

Resum dels millors moments de la sèrie.


Veure vídeos

25 - EL PAGÈS DE FERRO

Avui coneixerem en Sebastià Catllà, un dels empresaris més reconeguts del sector metal·lúrgic català, però que no ha volgut oblidar les seves arrels pageses. Fregant la jubilació, ha decidit reprendre la producció de vi i d’oli que li va ensenyar el seu pare, però ha apostat per diferenciar-se amb l’única etiqueta ecològica del Pla de Bages. No cal dir que li ha resultat fàcil trobar algú que li fabriqués els dipòsits d’acer inoxidable.


Veure vídeos

24 - LA FINCA QUE FA OLOR

En el programa d'avui sabrem qui són el Fèlix i l’Isidre, dos pagesos que es dedicaven a l’ordi i el blat, i que tenien ganes de guanyar-se millor la vida sense abandonar el camp. El que no s’imaginaven és que acabarien plantant romaní, farigola, sejolida i alfàbrega.


Veure vídeos

23 - A REMOLC DEL CLIMA

Sabrem com es prepara el camp català pels canvis en el clima, que no només afectarà a la temperatura, sinó que canviarà la forma d’entendre la pluja


Veure vídeos

22 - L'ARRÒS DEL NORD

L'arròs, un dels aliments essencials per a l'humanitat. Més enllà de l'arròs del Delta de l'Ebre, aquesta setmana coneixerem el que es fa a Pals seguint processos ancestrals, i pràcticament sense tecnologia, amb uns resultats excel·lents.


Veure vídeos

21 - PAGÈS AMB PASTA

En el programa d'aquesta setmana coneixerem la pasta que fa un pagès gràcies a la farina ecològica que fa amb el seu propi cereal. Amb la pasta i altres productes ecològics, s’ha muntat una botiga per a particulars, la millor forma per arribar al client final sense haver de passar comptes amb ningú.


Veure vídeos

20 - PAGÈS VIA SATÈL·LIT

En el programa d'aquesta setmana sabrem com el GPS ajuda els pagesos a millorar la seva productivitat.


Veure vídeos

19 - LA UNIÓ FA LA CERVESA

En el programa d'avui sabrem com l'ordi acaba convertint-se en cervesa en una cooperativa de Calaf que, després de dedicar-se a vendre el seu ordi a les principals cerveseres, han decidit elaborar la seva pròpia cervesa artesana


Veure vídeos

18 - EL NOM DEL RUC

En el programa d'avui sabrem com funciona la iniciativa d'apadrinament de rucs catalans.


Veure vídeos

17 - LLAVORS DEL PASSAT

Coneixerem la feina del Pep Bové i de l'entitat Esporus per recuperar velles llavors que es donaven per desaparegudes.


Veure vídeos

Pàgina 1 de 3

Cerca avançada


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl